Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Честит 11ти Октомври

Во името на Сојузот на синдикатите на Македонија, Претседателот на ССМ, Дарко Димовски на сите граѓани им го честита 11 Октомври, денот што го симболизира отпорот на македонскиот народ  и продолжувањето на вековната борба за самобитност и самостојност на нашите предци.

Нека ни е вечен Денот на народното востание против фашизмот!

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.