Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН, ДЕН НА РЕПУБЛИКАТА

Претседателот на ССМ, Дарко Димовски, во свое лично име и во име на Сојузот на синдикатите на Македонија, го честита 2-ри Август, Илинден, денот на Републиката, празник кој претставува симбол на Македонската борба за самостојна и независна држава.

Нека е честит и вековит празникот!

Сојуз на синдикатите на Македонија
Претседател,
Дарко Димовски

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.