Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТКА ОД СГИП

Синдикатот за градежништво, индустрија и проектирање на Република Македонија – СГИП им ги честита Новогодишните и Божиќните празници на сите работници во нашата држава.
Силата е во работниците!
Заедно сме посилни!

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2019 | Сите права се задржани.