Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Честитка по повод 24ти мај, Денот на словенските просветители Св. Кирил и Методиј

Во име на Сојузот на синдикатите на Македонија, претседателот на ССМ, Дарко Димовски го честита 24 Мај, Денот на словенските просветители Св. Кирил и Методиј.

Големината и богатството на еден народ, се состои, меѓудругото и во неговиот капацитет да ги збогати и другите народи со своите знаења, а улогата на Светите браќа Кирил и Методија на културен и на религиозен план го претставува патот по кој сите ние заедно чекориме.

Нека ни е честит 24 Мај, Денот на словенските просветители Св. Кирил и Методиј.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.