Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД 8МИ МАРТ, МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЖЕНАТА

Во името на Сојузот на синдикатите на Македонија, претседателот на ССМ, м-р Дарко Димовски, им го честита 8ми Март на сите жени во нашата држава, со желба и натаму безусловно да се залагаат за остварување на основните човекови права – правото секој, без исклучок, да живее од својот труд и да ја обезбедува и унапредува својата материјално- социјална положба, како и да работи во безбедни и здрави услови за работа.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2019 | Сите права се задржани.