Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ИЛИНДЕН

2.8.2017

Претседателот на ССМ, д-р Живко Митревски, во свое лично име и во име на Сојузот на синдикатите на Македонија, на сите граѓани на Република Македонија им го честита државниот и национален празник 2-ри Август, Илинден.

Овој празник претставува симбол на Македонската борба за самостојна и независна држава, чествувајќи го празникот ја носиме одговорноста за продолжување на борбата за просперитетна, демократска и европска Македонија.

Нека е честит и вековит празникот!

Сојуз на синдикатите на Македонија

          Претседател,

    д-р Живко Митревски

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2018 | Сите права се задржани.