Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД РАМАЗАН БАЈРАМ

Претседателот на Сојузот на синдкатите на Македонија, Дарко Димовски, во името на ССМ и во негово лично име, го честита големиот муслимански верски празник Рамазан Бајрам на сите верници од муслиманска вероисповед со желба за социјален напредок, мир и благосостојба за сите.

Нека биде благословен и честит празникот! 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2019 | Сите права се задржани.