Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Честитка по повод Велигден

5.4.2018

Во име на Сојузот на синдикатите на Македонија, Претседателот на ССМ, м-р Дарко Димовски им го честита големиот христијански празник Воскресение Христово- Велигден, на сите христијански верници во Република Македонија.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2019 | Сите права се задржани.