Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ИЗЈАВА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ССМ ДАРКО ДИМОВСКИ ЗА СЛОБОДНА ТВ

 

Ние се ставаме во името на работниците и апелирам сите оние кои сметаат дека нивните права се загрозени да пријават во ССМ - Дарко Димовски во изјава за Слободна ТВ

https://youtu.be/0HR-I3kdh70

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.