Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЈА ДИГИТАЛИЗИРАМЕ РЕВОЛУЦИЈАТА, ДИГИТАЛЕН СИНИДИКАЛЕН МАРШ!

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) е Домот на работниците.

За прв пат, по долго време, улиците ќе бидат празни, нема да маршираме, но секогаш ќе се бориме за правата на работниците.

Нека ни е честит 1ви Мај, Меѓународниот ден на трудот

ЈА ДИГИТАЛИЗИРАМЕ РЕВОЛУЦИЈАТА!

ДИГИТАЛЕН СИНИДИКАЛЕН МАРШ 2020!

https://www.youtube.com/watch?v=9H0s83-Ewa4

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.