Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

МЕСО ГО ПОДДРЖА ЗАКОНОТ ЗА ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ

Мултитетничкиот синдикат на образование ( МЕСО) го поддржа Законот за високо образование и даде конструктивен предлог за подобрување на текстот на Законот.

Социјалниот дијалог отпочна и истиот ќе се применува во пракса во иднина.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2019 | Сите права се задржани.