Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ОДРЖАНА 11 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ССМ

Советот на Сојузот на синдикатите на Македонија, во посебни услови, согласно Одлуката за изменување и дополнување на Одлуката за мерки за спречување на внесување и ширење на Kоронавирус COVID – 19 како и Протоколот за одржување на седници на органи на управување и конференции – Прилог 4,  ја одржа својата 11 седница.

За одржувањето на седницата беа преземени сите потребни заштитни мерки.

На седницата беа усвоени предлог Одлуки и Одлуки со кои се овозможува нормално фунционирање на ССМ и во овие исклучително сложени моменти предизвикани од Корона вирусот COVID - 19.

 

 

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.