Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Посета на канцеларијата на ССМ во Делчево

Претседателот на ССМ, Дарко Димовски во посета на канцеларијата на ССМ во Делчево каде што оствари средба и со Горан Трајковски - Градоначалник на Општина Делчево.

На средбата се разговараше за предизвиците со кои се соочуваат работниците во овој регион, состојбата со Корона вирусот COVID-19 и почитувањето на мерките и протоколите за заштита од ширење и внесување на заразната болест, како и за активностите кои претставниците на ССМ ги преземаат за заштита на работничките права и овозможување на правна заштита.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.