Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Претседател на секцијата на млади

Претседател на Секцијата на млади е м-р Лидија Насковска

Досегашни претседатели на секцијата беа Радојка Хелман Денковска и Ирена Ивановска. Секцијата на млади е основана со одлука на Советот на ССМ, на седницата одржана на 24 јануари 2002 година, како работно тело на Советот.

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2017 | Сите права се задржани.