Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ПРЕЗЕНТИРАНИ АКТИВНОСТИТЕ ОД ОПЕРАТИВНИОТ ПЛАН ЗА 2020

Претседателот на ССМ, Дарко Димовски и Секретарот на Советот на ССМ, Златко Цветковски, присуствуваа на презентацијата  на Оперативен план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2020 година.

На презентацијата учесвуваа претставници на синдикатите, Владата, АВРМ, УНДП, МОТ, стопанските комори како и други активни учесници во процесот на изготвување на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2020 година.

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.