Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Синдикатот на градежништво, индустрија и проектирање на Македонија, на сите работници им го честита 1 -ви Мај, Меѓународниот ден на трудот

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2018 | Сите права се задржани.