Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Сите информации, препораки, прашања, одговори и вистини за корона вирусот.

Сојузот на синдикатите на Македонија во прилог ги доставува сите информации, препораки, прашања, одговори и вистини за корона вирусот кои можат да се најдат на следниот линк.

http://zdravstvo.gov.mk/korona-virus/

 

 

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.