Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Следете нѐ на FB

Почитувани,

ССМ ја активира својата Фб страна со цел побрз пристап на информации кои се клучни во овие тешки времиња за своите членови. Со оглед на ситуацијата во која се наоѓаме, социјалните медиуми се најбрз начин за добивање соодветни информации.

За таа цел, се замолуваат сите членови кои имаат Фб профили да ја споделат страната на ССМ до сите свои ФБ пријатели со цел да стигнеме до сите работници на кои им е потребна нашата помош!

 

https://www.facebook.com/ssmmkd/

Со почит,

Сојуз на синдикатите на Македонија

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.