Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

СЛУШНАТ ГЛАСОТ НА РАБОТНИЦИТЕ

Барања и укажувања на работниците, пренесени преку Ставовите на Сојузот на синдикатите на Македонија кои се аргументирани, ​ издржани и во насока на унапредување и почитување на работничките права, се слушнати од страна на најголемите политички партии.

За барањата и укажувањата на работниците пренесени преку Ставовите на ССМ нема компромис, а исклучително важно е во наредниот период ​ сите заедно да​ застанеме позади работникот со оглед на предизвиците со кои сме сите ние соочени.

Колку повеќе размислуваме слично, толку повеќе придобивки за работниците.

Тоа што го правевме за работниците вчера, го правиме денес, продолжуваме да го правиме и утре.

Ве држиме за збор

СДСМ - Социјалдемократски сојуз на Македонија

Комисија за труд и социјална политика на СДСМ

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=108680040920013&id=106...

ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО

Комисија за труд и социјална политика на ВМРО - ДПМНЕ

https://www.facebook.com/komisiinavmrodpmne/posts/156064969410329

​НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОДЛУЧУВА ЗА НАС БЕЗ НАС

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.