Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА ТРУД, Г. АЉАДИН ХАВЗИУ

27.4.2018

Денес во просториите на Сојузот на синдикатите на Македонија, претседателот на ССМ, м-р Дарко Димовски одржа работна средба со директорот на Државниот инспекторат за труд, г. Аљадин Хавзиу. На оваа работна средба, беше договорено интензивирање на соработката помеѓу овие две институции во насока на унапредување и заштита на работничките права и остварување на интересите на работниците при безбедност и здравје при работа.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2019 | Сите права се задржани.