Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Кабинет на претседателот

Кабинетот на претседателот е задолжен за организирање на работните средби, прием на странките, одржување на секојдневната внатрешна и надворешна комуникација, учество во меѓународните проекти и други задачи.

Контакт:

тел/фах, +389 2 3161-374

e-mail: info@ssm.org.mk

Шеф на Кабинет на претседател на ССМ

Лиле Петрова

e-mail: l.petrova@ssm.org.mk

моб. 072 307 639

Сектор за меѓународна соработка

Советник за меѓународна соработка, Кристина Јордановска
e-mail: k.jordanovska@ssm.org.mk;
тел/фах, +389 2 3114-274

моб. 072 307 661

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.