Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Претседател на секцијата на жени

Претседател на Секцијата на жени е Елизабета Гелевска

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2022 | Сите права се задржани.