Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Програма за работа

Преземете ја програма за работа на Сојузот на Синдикати на Р. Македонија.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2022 | Сите права се задржани.