Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

НОВА АПЛИКАЦИЈА ССМ - мои работнички права

ССМ - мои работнички права е мобилна апликација која на работниците и граѓаните им овозможува преку користење на своите мобилни телефони да пријават прекршување на работничките права до Сојузот на синдикатите на Македонија.

Апликацијата нуди можност за:

-Пријавување на прекршено право за себе и за друго лице

-Анонимно пријавување

-Директна комуникација со претставници на ССМ

-Следење на вести и совети од ССМ

Апликацијата ССМ - мои работнички права е поддржана од Меѓународната организација на трудот и Европската Унија, преку проектот Зајакнување на социјалниот дијалог.

Мобилната апликација ССМ - мои работнички права можете да ја симнете на:

Google play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moveo.ssm&fbclid=IwAR1...

App store

https://apps.apple.com/app/id1552242190?fbclid=IwAR2VqpepWzRZHdCW_kGeIUB...

Линк од видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=zK0c5lAikqM

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.