Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТ БАДНИК

ЧЕСТИТ БАДНИК

Почитувани,

Во името на Сојузот на синдикатите на Македонија и во свое лично име, Ви го честитам Бадник, предвесникот на најголемиот христијански празник Божиќ – денот на Христовото раѓање.

Празничните денови да ги поминеме во духот на христијанските вредности, во мир и разбирање меѓу луѓето. Во сечиј дом да донесат топлина и благосостојба. Да веруваме и да се надеваме на подобро утре.

Со почит,

Слободан Трендафилов
Претседател на ССМ

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.