Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТ БОЖИЌ!

Почитувани браќа и сестри,

Во името на Сојузот на синдикатите на Македонија и во мое лично име, Ви го честитам Божиќ – денот на Христовото раѓање на сите верници кои го прославуваат Божиќ според грегоријанскиот календар.

Ви посакувам овој голем и радосен христијански празник да Ви донесе здравје, мир и благосостојба.

Со почит,

Дарко Димовски

Претседател на ССМ

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.