Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТ БОЖИЌ

ЧЕСТИТ БОЖИЌ

Претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов во свое лично име и во името на Сојузот на синдикатите на Македонија, на католичките верници и дел од православните христијани, кои се водат според Грегоријанскиот календар, денеска, го честита одбележувањето на Раѓањето Христово – Божиќ.

Сите реакции:

65Ти, Duska Ristova -Senovska, Слободан Трендафилов и 62 други

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.