Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН, ДЕН НА МАКЕДОНСКИОТ НЕПОКОР

ЧЕСТИТ ИЛИНДЕН, ДЕН НА МАКЕДОНСКИОТ НЕПОКОР

Дозволете ми во мое лично име и во името на Сојузот на синдикатите на Македонија да го честитам 2-ри август, Илинден, денот на македонскиот непокор и симбол на вековната борба на македонскиот народ за сопствена и независна македонска држава.

Честит Илинден, Ден на Републиката!

Нека ни е честит и вековит празникот.

Претседател на ССМ

Слободан Трендафилов

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.