Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Честитка по повод 11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ

Во името на Сојузот на синдикатите на Македонија и во мое лично име, го честитам 11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ.

Македонската револуционерна борба не обврзува да продолжиме да ја градиме нашата држава како современа, демократска и правна држава во која секој граѓанин и работник ќе гради пристоен живот за себе и за своето семејство.

Дарко Димовски

Претседател

Сојуз на синдикатите на Македонија

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.