Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Честитка по повод 20ти мај, Денот на пожарникарите

Во име на Сојузот на синдикатите на Македонија, претседателот на ССМ, Дарко Димовски го честита 20ти мај, Денот на пожарникарите на сите припадници на противпожарната единица на Република Северна Македонија, изразувајќи длабока благодарност за нивниот придонес за безбедноста на сите нас. Македонските пожарникари претставуваат симбол на пожртвуваност, солидарност, помагање и подготвеност за справување со секакви ситуации, како и градење на безбедно општество за сите нас. 

Нека е честит Денот на пожарникарите!

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.