Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ГОЛЕМИОТ МУСЛИМАНСКИ ПРАЗНИК КУРБАН БАЈРАМ

Во име на Сојузот на синдикатите на Македонија, претседателот на ССМ, Дарко Димовски им го честита големиот муслимански празник Курбан Бајрам, на сите граѓани и работници со исламска вероисповед.

Во овие празнични денови на слога, заедништво и почит, сите заедно треба да продолжиме кон градење на соживот и подобро општество.

Нека Ви е честит светиот празник Курбан Бајрам

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2022 | Сите права се задржани.