Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ВЕЛИГДЕН

Во име на Сојузот на синдикатите на Македонија, Претседателот на ССМ, м-р Дарко Димовски упатува честитка до сите католици кои денеска го слават најголемиот христијански празник Воскресение Христово – Велигден.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2022 | Сите права се задржани.