Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ВЕЛИГДЕН

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ВЕЛИГДЕН

Во име на Сојузот на синдикатите на Македонија, Претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов им го честита најголемиот христијански празник Воскресение Христово- Велигден, на сите христијански верници кои го прославуваат Велигден според Грегоријанскиот календар.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.