Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ВЕЛИГДЕН

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ВЕЛИГДЕН

Во име на Сојузот на синдикатите на Македонија и во свое лично име, Претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов им го честита големиот христијански празник Воскресение Христово - Велигден, на сите христијански верници.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.