Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТКА ЗА КАТОЛИЧКИ БОЖИЌ

Претседателот на ССМ, Дарко Димовски во свое лично име и во името на ССМ, на католичките и протестантските верници и дел од православните христијани, кои се водат според Грегоријанскиот календар, денеска, го честита одбележувањето на Раѓањето Христово – Божиќ.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2022 | Сите права се задржани.