Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ИНТЕРВЈУ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОЈУЗ НА СИНДИКАТИТЕ НА МАКЕДОНИЈА ЗА РАДИО СЛОБОДНА ЕВРОПА НА МАКЕДОНСКИ

Интервју на Претседателот на Сојуз на синдикати на Македонија, Слободан Трендафилов за Radio Slobodna Evropa na Makedonski за најавеното намалување на платите во ФЗО, за одлуката за штрајк, за општиот колективен договор за зградата на Работничкиот дом.

Целото интервју можете да го погледнете и на

https://www.slobodnaevropa.mk/.../trendafil.../32802675.html

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.