Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Кампања ССМлади- Работнички права

Секцијата на млади на Сојузот на синдикатите на Македонија, започнува со спроведување на Кампањата: „Приближи го синдикатот до младите луѓе“, преку промовирање на видео за подигнување на свеста кај младите луѓе за потребата од синдикално здружување како единствен начин за унапредување на работничките права.

Ова видео е реализирано во партнерство со Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје и е една од низата активности кои ќе следат во следниот период.

Целото видео можете да го погледнете на следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=Lk-O5lm5AtU

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.