Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

КОГА ПОСЛЕДЕН ПАТ ПРОТЕСТИРАВТЕ, НИЕ РАБОТНИЦИТЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ! 1 МАЈ, 11ч. РАБОТНИЧКИ ДОМ

КОГА ПОСЛЕДЕН ПАТ ПРОТЕСТИРАВТЕ, НИЕ РАБОТНИЦИТЕ ПРОТЕСТИРАМЕ !
1 МАЈ, 11ч. РАБОТНИЧКИ ДОМ

Повеќе од 12.000 работници во полицијата беа излажани, изманипулирани и не добија усогласување на нивните плати со порастот на минималната плата, а не добија ниту зголемување на плата.

Ние работниците протестираме за плата, придружете ни се на 1 Мај во 11 часот пред Работнички дом.

За протест не се чека покана, на протест се доаѓа, а колку повеќе дојдете, толку повеќе ќе добиете !

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.