Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Компанија на неделата- Рудник САСА

ДА ГИ СЛЕДИМЕ ПОЗИТИВНИТЕ ПРИМЕРИ!!!

Согласно информациите со кои располага ССМ, најдобра компанија оваа недела е Рудник САСА.

Ова е примерот што треба да се следи!

Честитки!

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.