Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Национална кампања “Информирање на младите за нивните работнички права”

Секцијата на млади на ССМ и Националниот младински совет на Македонија, Национален младински совет на Македонија - НМСМ / NYCM / KRNM

во партнерство со Реактор - истражување во акција започнува со спроведување на Национална кампања “Информирање на младите за нивните работнички права”.

Првата активност од оваа Кампања е панел-дискусија која ќе се одржи утре, 15ти октомври со почеток во 11.30.

Доколку сакате да ја следите панел-дискусијата, Ве молиме регистрирајте се на следниот линк; https://docs.google.com/.../1hPlp53.../edit

Линк за панел-дискусијата:

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/95039502320...

Meeting ID: 950 3950 2320

Passcode: 419255

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.