Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

НАЈГОЛЕМАТА МАНИПУЛАЦИЈА НА ГАЗДИТЕ И ФУНКЦИОНЕРИТЕ

НАЈГОЛЕМАТА МАНИПУЛАЦИЈА НА ГАЗДИТЕ И ФУНКЦИОНЕРИТЕ

Функционерите и газдите во минатиот период најмногу манипулираа со изговор дека доколку се зголемат платите на работниците, тоа ќе влијае на зголемување на инфлацијата што се покажа како најголемата лага!

Потребно е зголемување на платите на работниците, тоа е единствениот начин на задржување на животниот стандард и куповната моќ.

Само добро платени работници се продуктивни работници !

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.