Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Нападот на новинарите и медиумските работници е напад врз слободата за јавно известување

Синдикатот на Медиумски Информативни Агенции -СМИА го осуди вчерашниот настан во кој снимателот на ТВ 24 Љубиша Игнатов додека извршуваше работна задача беше физички нападнат.

Нападот на новинарите и медиумските работници е напад врз слободата за јавно известување.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2022 | Сите права се задржани.