Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ПОСЕТА НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ССМ ВО БИТОЛА

Денеска, претседателот на ССМ, Дарко Димовски, Секретарот на Советот на ССМ, Златко Цветковски заедно со Претседателите на СИЕР, Игор Ѓерасов и на СРСВМ, Миќо Стојановски беа во посета на канцеларијата на ССМ во Битола каде што остварија средба со работници кои се заинтересирани синдикално да се организираат, а работат во индустриските зони во околината на градот.

Канцеларијата на ССМ во Битола е секој ден отворена за сите работници кои се заинтересирани за добивање на бесплатна правна помош.

Работничките права на сите работници се најважни за ССМ и сите активности во наредниот период ќе видат насочени токму на нивна заштита.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.