Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Претседателот на ССМ, Димовски се сретна со директорот на фондацијата Friedrich-Ebert-Stiftung Skopje, Рене Шлее.

На средбата се разговараше за соработката која Сојузот на синдикатите на Македонија ја има со канцеларијата на ФЕС во Скопје, а која во изминативе неколку години е на високо ниво.

ССМ добива значајна поддршка од Фондацијата Фридрих Еберт-Скопје за активностите и кампањите кои ги спроведува како како кажпањата “ПРИБЛИЖИ ГО СИНДИКАТОТ ДО МЛАДИТЕ ЛУЃЕ, реафирмирање на Секцијата на млади при Сојузот на синдикатите на Македонија и организирање на школа за млади “Младите во синдикатите”, промотивни видеа за кампањи за млади, изработка на нова анализа за ефектите од зголемувањето на минималната плата и др.

Friedrich-Ebert-Stiftung Skopje

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.