Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Пристојна работа за младите луѓе- Време е за квалитетни работни места

Секцијата на млади на ССМ, се приклучи кон одбележување на Светскиот ден на пристојна работа, преку учество на Меѓународната Конференција „Пристојна работа за младите луѓе- Време е за квалитетни работни места“, организирана од Одборот на млади на Европската конфедерација на синдикати (ETUC), на која присуствуваат повеќе од 100 млади луѓе, претставници на синдикатите од европското синдикално семејство.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.