Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

РАБОТНИЧКИ ДОМ Е ДОМ НА РАБОТНИЦИТЕ !

РАБОТНИЧКИ ДОМ Е ДОМ НА РАБОТНИЦИТЕ !

Борбата за работничкиот дом е борба против олигархијата и против коримпираното судство,

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.