Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

РАБОТНИЦИТЕ ОД СУД, ОБВИНИТЕЛСТВО, ФЗО, ПРАВОБРАНИТЕЛСТВО И ТИ НА ПРОТЕСТ

РАБОТНИЦИТЕ ОД СУД, ОБВИНИТЕЛСТВО, ФЗО, ПРАВОБРАНИТЕЛСТВО И ТИ НА ПРОТЕСТ

Сојузот на синдикатите на Македонија дава целосна поддршка на барањата на Синдикат на УПОЗ / Sindikat na UPOZ и вработените во Судовите, Обвинителството, Правобранителството, Фондот за здравствено осигурување и на сите останати за нивните барања за правилно вреднување на нивниот труд и за зголемување на нивните плати.

Да се скрати на функционерите, да се даде на работниците е правилното решение!

Во петок застануваме еден до друг на протестот од пред зградата на ССМ и одиме да им порачаме дека денес се фукционери, утре не се!

Дојди со нас, зошто немаш изговор! 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.