Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

РЕВОЛТ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ, МАСОВЕН ПРОТЕСТ ДЕНЕСКА

Претседателот на Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита на Република Македонија, Љубиша Каранфиловски, потпретседателот Боби Стојановски и секретарот Гордана Славевска гости во 24 Анализа на Телевија 24.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=499936362352486

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.