Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

СИЕР во посета на Боров Дол-Рудник за бакар во Радовиш

Претседателот на Синдикатот на индустрија, енергетика и рударство на Македонија-СИЕР, Игор Ѓерасов ја посети на новата синдикална организација – Синдикална организација при Боров Дол, Радовиш.

СИЕР ќе се залага новата синдикална организација, како и за сите свои членки, да ги остварат, унапредат и заштитат своите економски, социјални, поединечни и колективни права.

Еднакви шанси за сите, рамноправност и подобрување на условите за живот и работа.

Со секое ново зачленување стануваме посилни, бидејќи секој синдикат е онолку јак колку што членови стојат зад него и неговите барања истакна Претседателот на СИЕР, Игор Ѓерасов.

Здружени да се бориме за остварување на вашите права и верувања. За подобра и посветла иднина.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.