Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

СРЕДБА ПОМЕЃУ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ССМ И АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЈА

Претседателот на Сојузот на синдикатите на Македонија, Дарко Димовски во ССМ се сретна со Н.Е Амбасадорот на Република Франција, Сирил Бомгартнер.

На средбата присуствуваше и секретарот на Советот на ССМ, Златко Цветковски и на истата се разговараше за актуелните состојби, социјалниот дијалог како и за други прашања поврзани со идни заеднички активности помеѓу синдикатите од двете Држави со поддршка на Францускиот Амбасадор Бомгартнер.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.